4+1 ajándékötlet babalátogatóba

Ha kisbaba születik a környezetünkben, akkor természetes a késztetés, hogy mielőbb meglátogassuk, rácsodálkozzunk ici-pici testrészeire, puha selymes bőrére, megérintsen bennünket a babaillat…. A megfelelő időpont egyeztetése után máris adódik a kérdés: Mit vigyünk ajándékba? Választhatjuk a megszokott sablonos ajándékokat: ahol elfér 25 cuki plüssállat, ott lesz helye a 26-odiknak is – csak épp felkerül a polcra, így semmi értelme; vihetünk édi-bédi ruhácskát, de nehéz eltalálni melyik méret, stílus lenne jó, amiből már nincs a szekrényben egy halom; valami zenélő játékkal azt hisszük megtaláltuk a tutit, de csak azt érjük el, hogy a szülők idegeire megy és egy életre összeforr a nevünk a szupi játékkal. És így  folytathatjuk a sort…

Nos, ha inkább valami különlegeset és valóban hasznosat szeretnél, akkor olvass tovább, mert van néhány egyedi ötletem, amivel biztos nem fogsz mellé:

  1. Pelenkából sosem elég!!!

Mivel napi 6-8 pelenka simán elfogy, ezért ennek biztosan hasznát veszi a család. A találkozó előtt beszaladhatsz egy csomagért a boltba és már viheted is! Mondjuk kicsit kreatívabb, látványosabb megoldás, ha pelenkatortát választasz. Méret, márka, díszítés tekintetében teljesítjük az egyéni igényeket, de készleten is vannak szép kompozíciók.

Pelenkatorta

 

2. Amikor a baba csak rág, rág és rág

 Fogzás idején a babák előszeretettel vesznek mindent a szájukba, hogy csillapítsák fájó, húzódó, viszkető ínyüket. A különböző típusú rágókák, rágcsaláncok nagy szolgálatot tesznek ebben az időszakban. A rágcsaláncok garantáltan bevizsgált BPA-mentes orvosi szilikonból készülnek. Az egyéb rágókákhoz fa és textil alapanyokat használunk. Szín, forma, név egyedileg választható.

 

  1. Játékot a picinek? De milyet?

 4-6 hónapos babák már szívesen játszanak pihe-puha, csörgő-zörgő játékokkal. A különböző tapintású textúrák, apró cimkék, élénk színek egyaránt felkeltik a baba érdeklődését, rövid időre lekötik figyelmét.

 

  1. Hasznos tárolók

Ahol kisbaba van a családban, a pelenkázás kardinális kérdés, hiszen naponta 6-8 alkalommal is cserélni kell. Ezért fontos, hogy minden szükséges kellék kéznél legyen, akár otthon, akár útközben vagyunk. Textil tárolóink vidám, színes mintákkal készülnek és nemcsak pelenka tárolására alkalmasak.

 

+1 ötlet

Ne csak kizárólag tárgyi ajándékban gondolkodj! Ha pl. egy órára elviszed a babát sétálni vagy lefoglalod a nagytesót, az anyuka szusszanhat egy picit és garantáltan imába foglalja a neved!

 

Close Menu
  • ×
    ×

    Cart