Rólam

„Mert kell egy hely, hol néha másról álmodunk…” 

(Padlás c. musical)

Hornyák Mónika vagyok a HarMony Studio 

megálmodója és létrehozója.

Elsősorban feleség vagyok és 3 gyermekes anyuka, végzettségem szerint pedig külkereskedelmi közgazdász. A mindennapjaim nagy részét családi életünk szervezésével töltöm. Nő vagyok teljes egészében J : szakácsnő, mosónő, takarítónő, titkárnő, tanítónő…. Ez így van jól, szívesen teszem, de hogy egyensúlyban legyen az életem, fontos, hogy időt teremtsek magamnak arra, ami feltölt, kikapcsol, örömmel tölt el.

Ez a honlap életem kreatív oldalát hivatott bemutatni.

Az én álmodozásaim helyszíne az a kreatív kuckó, ahova elvonulva kipróbálhatok mindenféle kreatív technikát és egyedi, szép, harmonikus dolgokat készíthetek.  Az pedig, hogy most ezeket a sorokat olvasod, azt bizonyítja, hogy az álomból valóság lett és már nemcsak a családnak alkotok, hanem mindenkinek, aki szereti a kézzel készült, különleges ajándékokat, dekorációkat.

Őszintén mondhatom, hogy családi vállalkozás vagyunk: az ötletet, inspirációt elsősorban gyerekeim és a tágabb családunk szolgáltatják, a kreatív kivitelezés az én feladatom, a rögzítés, felhelyezés tekintetében pedig mérnök férjem van segítségemre.

Elsődleges alapanyagom a papír, de az utóbbi időben a textil is nagy kedvencem lett. Ezeken kívül számtalan más díszítőelemet használok; félreteszek minden apró gombot, csipkét, szalagot, stb., hogy egyszer csak megtalálják igazi helyüket.

Az évek során elsajátítottam a varrás alapjait, beleástam magam sokféle technikába, de folyamatosan figyelem az új trendeket is. Ötvözöm a technikákat, így az alkotás sosem unalmas számomra. Nem specializálódom egyetlen termékkörre vagy kreatív technikára; mindig az aktuális érdeklődés, valamint hangulatom szerint alkotok. Minden egyes darab gondos tervezést követően, maximális precizitással, kézzel és sok-sok szeretettel készül, függetlenül attól, hogy egy bensőséges babaszobába, vagy egy több száz fős esküvő helyszínére kerül.

Jó helyen jársz, ha valami személyesre és egyedire vágysz. Akár egy különleges, frappáns ajándékon töröd a fejed, akár életed nagy pillanataihoz vagy otthonod szépítéséhez keresel dekorációt, nézelődj bátran vagy keress meg egyéni igényeiddel. Örömmel segítek!

Vásárlói vélemények
“Köszönöm a gyorsaságot és a gyönyörű terméket, pont ilyet képzeltem el”
“Nagyon szép kivitelezés, gyönyörű csomagolás”
“Meseszép virágkompozíciót kaptam, megtévesztésig olyan, mint az igazi!”
“Köszönjük a vidám fotós kellékeket, ezután a gyerekszobát díszítik majd!”
Close Menu
  • ×
    ×

    Cart